Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

0316 - 58 03 58 | info@baston.nl |

Op 23 mei 2024 treedt Rob Nas toe tot de Raad van Commissarissen (RvC) van Baston Wonen met als aandachtgebieden vastgoed-, projectontwikkeling en duurzaamheid.

Rob is directeur van de sector Woningcorporaties & Bouw bij organisatieadviesbureau P5COM en is binnen deze sector commercieel en operationeel verantwoordelijk voor de ontwikkel-, implementatie- en verbetertrajecten.

Rob heeft hart voor de maatschappij en vindt het belangrijk om naast zijn werk lokaal betrokken en maatschappelijk actief te zijn. Zo is hij een van de initiatiefnemers en voorzitter van de energiecoöperatie ‘Doe Gewoon Watt’  in de gemeente Oude IJsselstreek.

Rob: graag breng ik mijn kennis en ervaring van de sector en specifiek op het vlak van Vastgoed(processen) in als toezichthouder van Baston Wonen, om zo mijn bijdrage te leveren aan prettig en betaalbaar wonen in de gemeente Zevenaar. Dit hoop ik te doen op basis van een open en prikkelende dialoog, met een frisse blik en door het stellen van verrassende vragen. Ik kijk er met veel plezier en zin naar uit!

De raad van commissarissen ziet met de komst van Rob Nas een waardevolle aanvulling op de samenstelling van het RvC-team en kijkt uit naar een prettige samenwerking.